اخبار روابط بین الملل

تاریخ انتشار: شنبه 11 اسفند 1397

امتیاز: Article Rating
دکتر علی کرمانجانی مدیر امور بین الملل با اعلام این خبر افزودند:
در شرایط جهانی شدن اقتصاد، فرهنگ و فناوری، جذب دانشجویان خارجی موجب مشارکت فعال در روند جهانی تولید و تسهیل انتقال فناوری و غنی شدن فرآیند آموزش می شود. همچنین نقش آموزش چند فرهنگی در غنا بخشیدن به آموزش ها و ارتقای برابری، احترام، پذیرش و فهم متقابل فرهنگ ها اهمیت بین المللی سازی آموزش عالی را مضاعف کرده است.
نظر به تاکیدات ریاست محترم دانشگاه و رهنمودهای معاون محترم آموزشی در خصوص ارتقای فعالیت های بین المللی سازی آموزش در دانشگاه علوم پزشکی ایلام، در هفته گذشته نخستین گروه از دانشجویان غیر ایرانی جهت ادامه تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی ایلام پذیرش و ثبت نام شدند.
امید است با گسترش تعمیق فعالیت های دانشگاه علوم پزشکی در عرصه بین المللی سازی
در آینده نزدیک شاهد رشد کمی و کیفی در حوزه هایی همچون بین المللی سازی آموزش و توریسم درمانی در استان ایلام باشیم.
اشتراک گذاری
تصاویر
  • بین المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی ایلام با پذیرش و ثبت نام نخستین گروه از دانشجویان خارجی وارد مرحله جدیدی شد.
ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید